Over Werk Sfeer Kantoorprojecten

Sfeervolle en functionele werkomgevingen

Wij creëren sfeervolle en functionele werkomgevingen! Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van sfeer en functionaliteit het rendement verhoogt! Een sfeervolle werkomgeving zal de creativiteit én productiviteit bij jou en jouw medewerkers verhogen. Daarnaast zal een juist in te stellen werkplek ook de productiviteit verhogen én een lager ziekteverzuim opleveren! Wil je hierover eens vrijblijvend sparren? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn betrokken bij het project

... zorgen voor de juiste oplossing

bart-
Wie wij zijn!
Wij zijn Bart Manders en Marianne Schlamann. We werken vanuit Rijsbergen, centraal gelegen tussen Zundert, Breda en Etten-Leur. Bart weet met zijn jarenlange ervaring in kantoorinrichting, met name het arbo-technische en functionele van de kantooromgeving goed te combineren. Marianne houdt zich vooral bezig met de creatieve kant, zoals het maken de juiste kleurkeuzes en het ontwerp van 2D en 3D tekeningen. Zo ontstaat sfeervol werken!
Wij proberen ergonomie te integreren in een tof kantoor
Bij Werk Sfeer Kantoorprojecten worden we erg blij van mooie kantooromgevingen! Wij begrijpen dat het belangrijk is om een omgeving te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en comfortabel is om in te werken. Daarom nemen we ergonomie serieus bij het ontwerpen van kantoorinrichtingen en andere ruimtes, om zo de gezondheid en het welzijn van onze klanten te bevorderen.
schreibtisch-crew-bench-easypush-02-hb

Niet alleen creëren we functionele werkruimtes, maar we ontwerpen ook de omgeving waarin ideeën kunnen groeien en bloeien.

Wat is de relatie tussen
taken en omgeving?

Elke taak vraagt om een bepaalde omgeving. Elke ruimte heeft zijn eigen karakter.
Wij zorgen ervoor dat deze twee voorwaarden tot hun recht komen.

× Hoe kan ik je helpen?