Impressie

Kantoortuinen

De kantoortuin; voor de één een vloek, voor de ander een zegen. Het gaat er om welke taken er verricht moeten worden in de kantoortuin. Daarnaast dien je rekening te houden met de omgeving; is het akoestisch gevoelig of is er veel licht, etc. Als er met teams samengewerkt moet worden is een kantoortuin ideaal, maar met de juiste aanpassingen is individueel werken ook prima mogelijk!

Geconcentreerd werken

Een lastig dossier uitwerken, een privacy gevoelig (telefoon-)gesprek; dit wil je graag doen zonder gestoord te worden. Dit kan in een apart kantoor óf in een geluidsdichte kantoorcel in een kantoortuin. Van belcel tot overlegruimte en volledig samengesteld in de bij jouw organisatie passende kleuren en materialen.

Pauze

Naast werken zijn rustmomenten essentieel. Even weg van de werkplek, weg van de drukte, de boog even ontspannen. Een sfeervolle, ontspannende setting zorgt voor de nodige afleiding en rust. Hierdoor zullen de productiviteit en sfeer op de werkvloer verbeteren! We denken graag mee over een sfeervolle pauze-ruimte.

Ontvangst

Je kunt maar één keer een eertse indruk maken. Ook de eerste indruk van een bedrijf is belangrijk. Deze eerste indruk begint buiten. Eenmaal binnen moet de bezoeker / medewerker zich welkom voelen. Herkenbare uitstraling en een warm welkom stellen de bezoekers gerust. Juiste kleuren en meubels kunnen hieraan bijdragen.

Overleggen

Om samen tot successen te komen zijn overleggen essentieel. Met relaties of leveranciers doe je dit vaak zittend aan een mooie vergadertafel. Denk bij intern overleg eens aan staand overlegen. Dit is bewezen effectiever en efficiënter, en levert dus tijdwinst én meer resultaat op! Vormen, kleuren en materialen stemmen we af op het doel, huisstijl en ruimte.

Lounge

Het kantoor is tegenwoordig steeds vaker een ontmoetingsplek. Hybride werken, combinatie tussen thuis werken en naar kantoor komen, wordt steeds normaler. De zaken die de nodige concentratie vereisen worden op het thuiskantoor gedaan, wanneer je collega’s nodig hebt kom je naar kantoor. Een bureau is dan niet persé nodig, maar een ontspannen omgeving waar je creatief kunt zijn of kunt overleggen des te meer.
× Hoe kan ik je helpen?