Van Gogh Notarissen en Adviseurs, Zundert

Gogh Kantoortuin Palmberg Interstuhl Dataflex

Notariskantoor van deze tijd!

Een project waar alles vanaf de ruwbouw is ingericht. Samen met interieurarchitect Janneke Ermens is dit plan zeer smaakvol tot in detail uitgewerkt. Overal is over nagedacht en verschillende ‘standaard meubelen’ zijn door Palmberg aangepast om e.e.a. passend te maken. De wanden zijn van Planeka en de supermooie foto’s van RS Fotografie.
Gogh Kantoortuin Palmberg Interstuhl Dataflex
Zit-sta werkplekken in een modern jasje
Wij proberen sfeer altijd te combineren met goede ergonomische werkplekken. Dit interieur is het schoolvoorbeeld dat dat uitstekend te combineren is. Alle werkplekken zijn zit-sta, voorzien van een NPR bureaustoel. Diverse akoestische panelen in moderne kleuren zorgen ervoor dat, ondanks dat het een kantoortuin is, niemand last van een ander heeft.
Aangepaste dossierkasten
Een notariskantoor heeft veel (lopende) dossiers. Deze 5 ordnerhoge, aangepaste kastenwand is voorzien van drie rijen hangmappenlades met daarboven draaideuren voor mappen etc.
Standaard kastenwand op maat. 3x uittrekframe en legborden achter draaideuren. Palmberg
Ruime kantoorruimte, bureau met vergadertafel Palmberg - Interstuhl
Ruime notariskamer
Een notariskamer met sfeer, fijne verlichting en een mooie ronde tafel met comfortabele stoelen.

Op zoek naar een interieur project ter samenwerking?

Elke ruimte heeft zijn eigen persoonlijkheid en karakter, en ons doel als interieurontwerpers is om dat unieke thema te ontdekken en te benadrukken, zodat de ruimte echt kan ademen wat het is.
× Hoe kan ik je helpen?