Stichting Delta De Bilt

Staffkamer 8

Sfeervolle werkomgeving

We hebben een fijne werkomgeving mogen creëren met veel warme, sprekende kleuren en ergonomisch goede werkplekken. Zit-sta werkplekken, bureaustoelen, monitorarmen, vergadertafels, raambekleding, kunst aan de wand, (advies in) vloerbedekking.
Staffkamer 8
Sfeervollle, kleurrijke en ergonomische werkomgeving
Warme kleurrijke werkomgeving waar functionaliteit, ergonomie en sfeer samenkomen.
Entree met dubbele zit/sta werkplek, tussenwand en bureaustoelen.
In deze ruimte hebben we rekening gehouden met een bestaande kastenwand, daar hebben we de kleur van de werkplek op uitgekozen. Het ruime vloerkleed onder de werkplekken zorgt voor sfeer en warmte.
Ontvangst werkplekken

"Het is natuurlijk ook wel erg leuk om in een nieuwe baan de ruimte te krijgen van de aanstaande vertrekkende bestuurder om een ‘nieuw’ kantoor in te mogen richten. Dat is buitengewoon goed gelukt en vandaag afgerond. Het mooiste is dat het een ontmoetingsplek is geworden waar we bijna alle medewerkers in allerlei samenstellingen ontmoeten. En verder dus een fijne werkplek. Niet alleen de stichting maar nu ook het kantoor."

Op zoek naar een interieur project ter samenwerking?

Elke ruimte heeft zijn eigen persoonlijkheid en karakter, en ons doel als interieurontwerpers is om dat unieke thema te ontdekken en te benadrukken, zodat de ruimte echt kan ademen wat het is.
× Hoe kan ik je helpen?